El Col·legi Virolai de Molins de Rei és l’escola a mida per ser feliç i estar a gust avui i demà.

El Projecte Virolai

La història de la nostra escola comença l’any 1880 amb el col.legi Mare de Déu de Montserrat, situat al carrer de Jacint Verdaguer. Tenim, doncs, més de 100 anys d’experiència pedagògica que ha passat per diferents etapes, sempre amb l’objectiu d’oferir una escola de qualitat.

L’any 1992 va sorgir el projecte Virolai per donar resposta a la nova reforma educativa. Avui, aquest projecte ja és una realitat. Pares i mares dels alumnes, mestres, professors i personal del centre formen part de la Fundació Mare de Déu de Montserrat que gestiona i és propietària del Col.legi Virolai. Un centre que ofereix continuïtat en els estudis de l’alumnat (des dels 3 als 18 anys), instal·lacions noves i modernes amb 12.000 m² i una àmplia oferta de serveis. Tot això, sense oblidar la qualitat d’ensenyament de sempre.

L’any 1997 es va inaugurar l’actual edifici del Col·legi Virolai i amb ell la possibilitat de continuar la tasca engegada pel Col·legi Mare de Déu de Montserrat en la formació del jovent de la nostra vila i dels pobles veïns.

Línia Educativa

Eduquem en el pluralisme i el respecte.

Estem oberts a tothom, valorem la persona i afavorim el creixement dels/les alumnes en els diferents aspectes que integren la seva personalitat.

Eduquem per la igualtat, la solidaritat i la pau.

Potenciem els valors del treball i de l’esforç per fer eficaç la tasca actual i preparar els infants per al futur.

Eduquem en el compromís, l’estimació i el respecte a les persones. Posem l’accent en l’acció tutorial, l’atenció individualitzada i l’orientació de l’alumnat.

Estem atents a les noves propostes pedagògiques i a les innovacions tecnològiques amb un esperit de treball constant i formació continuada.

Hem integrat en el nostre projecte la implicació a favor del medi ambient.

Potenciem el coneixement i l’arrelament a la vila, a la història i a la cultura catalanes.

Fomentem una formació integral.