PROJECTE «CISCO»

Al Virolai també apostem per projectes internacionals i tecnològics, i ja fa dos anys estem aplicant el “Programa Escuela” que desenvolupa l’empresa CISCO.

El “Programa Escuela” va néixer amb la idea de promoure i motivar l’ús i coneixement de la tecnologia a les escoles, amb l’objectiu de transmetre als nens i nenes que la tecnologia està cada vegada més dins de les nostres vides, i que fer un bon ús d’ella els hi permetrà aconseguir reptes importants en les seves futures professions.

El programa s’ha desenvolupat principalment en països llatinoamericans, a Estats Units, .. i aquest any s’incorporen alguns països Europeus. Les edats dels nens participants són de 5º i 6º de primària i el desenvolupament del programa consisteix en 5 sessions dins de l’horari escolar per conèixer la tecnologia d’una manera més lúdica i idear un projecte.

Finalment els alumnes participen en un concurs on exposen els seus projectes davant d’un jurat i el grup guanyador el presenta a les oficines de CISCO juntament amb altres escoles internacionals via tele presencial, on comparteixen les seves experiències i experimenten com la tecnologia acosta a les persones.