SITES

Aquest és un espai on trobareu els diferents webs desenvolupats pels docents del centre. Aquests sites són un pas més dins del projecte d’implantació de les noves tecnologies de la informació a la nostra escola i que es concreta sota la nomenclatura del Virolai 2.0.

Aquests Sites són el resultat de la Formació Interna en Centre (FIC) realitzada entre el professorat del Virolai el curs passat. Aquesta modalitat de formació es basa en el principi de formació entre iguals. És a dir, formació pels professors duta a terme pels mateixos professors.

Aquests espais tenen com a objectiu principal donar visibilitat a totes les activitats que es porten a terme en el dia a dia a les aules del Col•legi Virolai. Són un espai on trobar informació, activitats i recursos relacionats amb la dinàmica del nostre centre.

A l’etapa de secundària, l’ús de recursos digitals parteix del plantejament de l’autonomia de treball dels alumnes. Per aquest motiu, els diferents grups d’ESO i Batxillerat no disposen d’un site específic gestionat per professors, sinó que són els propis alumnes els que s’encarreguen de recollir la informació i les imatges de les diferents activitats que es van realitzant al llarg del curs, editar les notícies, maquetar-les i penjar-les. El resultat d’aquest procés és el portal de notícies VIRONEWS. Aquí podreu consultar el calendari d’activitats, i trobareu la galeria d’imatges, articles, reportatges, i molt més. També trobareu l’accés al Canal Youtube Vironews (http://www.youtube.com/user/VIRONEWS). I si voleu estar informats diàriament de tot plegat, podeu seguir la informació via twitter (twitter.com/vironews i @ViroNews).